Miqte e mi, kryesisht te Njesise Administrative Hajmel!

Ju njoftoj se, per arsye te riorganizimit te puneve politike ne Bashkine Vau-Dejes, largohem nga detyra e Administratorit te Njesise Hajmel dhe kaloj ne detyren e drejtuesit te Zyres se Bujqesise ne Bashkine Vau-Dejes.
Falenderoj stafin e njesise per bashkepunimin dhe gjithe banoret qe na mirekuptuan ne punen tone. I kerkoj ndjese kujtdo qe nuk i jemi pergjigjur si ka dashur, nga pamundesia e zgjidhjes.

Fermere te nderuar, mos hezitoni te kerkoni ndihmen time dhe te stafit tim per çdo nevoje tuajen.