Kjo eshte nje pikture qe eshte nisur dje pasdite dhe ka perfunduar ne oren 11 te darkes , eshte bere tek burgu minorenve ne kavaje nga Floriani ai djali qe mori hakun e babit ne lezhe.

E kam pare dje duke e pikturuat me shkalla e deri ne 11 te nates .

Instagram will load in the frontend.