Oreve te kaosit te mbetjeve urbane ne Shkoder i ka ardhur fundi. Pas ngercit te krijuar Bashkia Shkoder ka arritur dakordesine me firmen e pastrimit per menaxhimin e pastrimit.

Henri Faci, menaxheri i kompanise se pastrimit ne nje interciste per mediat eshte shprehur se ngerci mes tyre dhe bashkise eshte zgjidhur

8 mjete pastrimi, dhe 4 fadroma kane punuar gjate gjithe nates per pastrimin e territorit me qellim kthimin ne normalitet te situates se pastrimit.