Dy burra janë rrahur keq me njëri tjetrin dhe si përfundim janë dërguar në spital për shkak të plagëve që kanë marrë.

Në pranga përfundoi A.D dhe A.L të cilët kanë goditur njëri tjetrin me sende të forta dhe prerëse. Ata ndodhet në spital, jashtë rrezikut për jetën.