Shkodra, prej 24 oresh eshte perballur me nje situate te pazakonte sa i takon pastrimit. Nje mosmarreveshje mes kompanise se pastrimit dhe Bashkise Shkoder ka bere qe per 24 ore Shkodra te jete nen “pushtetin” e mbetjeve.

Por burime prane Bashkise Shkoder, bejne me dije se eshte zgjidhur ngerci me firmen kontraktuese dhe pastrimi ka nisur qe prej pasdites se djeshme ne akset kryesore te qytetit.

Megjithate, pavaresisht nisjes se procesit duket se gjithcka po ecen me ritem te ulet, cka ben qe shume zona te jene ende nen pushtetin e mbetjeve