SHA – Ujesjelles- Kanalizime ne keto momente ka riparuar kolektorin kryesor te Ujesjellesit ne Njesine e Gruemires.

Gjate gjithe dites personeli,puntore,teknike dhe inxhiniere me ne Krye Administratorin Ndoc Prela kane arritur te vendosin kolektorin e Ri ,te riparojne te gjitha demet e shkaktuara nga zjarret dhe sonte gjithshka eshte rikthyer ne normalitet.”

“Neser ne oren 6:00 banoret e Gruemires do te furnizohen normalish me uje te pijshem “- tha per ” Zanin e Veriut” Administratori Ndoc Prela. / Zani i Veriut /