Taulant Shahmani dhe Valbona Doniku kane qene kandidatet e radhes qe kane prezantuar platformat e tyre per drejtimin e PS ne njesine Rrethina.

Kjo njesi e cila konsiderohet edhe si bastion i se majtes ne Bashkine Shkoder, ka kryer edhe degjesen publike per zgjedhjen e organeve drejtuese.

Bashkekryetarja e PS, Mirela Dodaj ne fjalen e saj vleresoi rendesine e ketij procesi i cili i paraprine pergatitjeve per zgjedhjet e 2023-shit.Nga ana e tyre dy kandidatet kane paraqitur platformat e tyre para anetareve te kesaj force politike. PS Shkoder ka nisur procesin e perzgjedhjes se krereve te njesive vendore, procex i cili pritet te permbyllet brenda muajit gusht.