‘Hape pak krahun’/ Policia kontrolle natën, radari kap ‘të fiksuarit’ pas shpejtësisë


Kontrolle të pandërprera, për sjelljet e drejtuesve të mjeteve në rrugë, për respektimin e shpejtësisë së lejuar,

mospërdorimin e alkoolit gjatë drejtimit të mjeteve, kryerjen e parakalimeve dhe parkimeve të rregullta, si dhe për zbatimin me rigorozitet të çdo rregulli të qarkullimit rrugor,

që rrit sigurinë në rrugë.Ec i sigurtë, respekto rregullat e qarkullimit rrugor!


3 Trackbacks / Pingbacks

  1. turner's outdoorsman
  2. make money on apps
  3. zwarte zweefparasol

Comments are closed.