Personazh / Historia e ciftit shkodran qe udheton me biçiklete

Adrit Kraja dhe Irma Temali janë çifti i çiklistëve të cilët duke pedaluar me biçikletë kanë vizituar disa prej destinacioneve më të bukura që ka veriu i Shqipërisë. Udhëtimi i parë me biçikletë i tyre nisi 7 vite me parë ndersa sot numërojnë me qindra udhëtime.

Përveç dëshirës për të udhëtuar me biçikletë qëllimi i udhëtimit është edhe promovimi i bukurive që ka vendi ynë.Çiklistët kanë një thirrje për të rinjtë.

https://fb.watch/eJ2U7sM47s/