Malazezët pazar ne Shkoder / Produkte bio dhe me lire

Produketet bio dhe cmimet konkuruese ka bere qe shume qytetare nga Mali I Zi ti frekuentojne tregjet ne Shkoder .

Tregu I fruta- perimeve ne Markaten e Rusit eshte nje nder pika kryesore ku shume qytetare nga shteti fqinje bejne pazar . Megjithse kushte e veshtira ku ndodhet ky treg ku ka mungese te theksuar higjeno sanitare malazezet vlersojne produkete e freskta dhe cmimet e lira


Tregtaret qe ushtrojnen aktivitetin e tyre prane e Markates se Rusit thone se prej disa kohesh malazezet frekuentojne tregun e fruta perime ndersa numri I tyre sa vjen e rritet .

Ndonse tregtaret prej vitesh ndeshen me probleme te medha per shkak mungese sse infrastructures serish produketet qe ato tregtojne bene qe ky treg te kete nje frektuentim te larte nga qytetaret shkodran dhe jo vetem /rtsh shkodra/