Pas tërmetit tragjik, “Tifozat Kuq e Zi” rindërtojnë dy qendra shëndetësore

Jo thjesht krenari dhe pasion. “Tifozat Kuq e Zi” janë më tepër se kaq.

Grupimi i organizuar që ka për qëllim të mbështesë në çdo kohë Shqipërinë në sport, duke u kujdesur në mënyrë të veçantë për çështjen kombëtare dhe nderimin e heronjve, tashmë shfaqet në një tjetër dimension: Humanizmin!

Përpos angazhimit gjatë tërmetit tragjik të 26 nëntorit 2019, “Tifozat Kuq e Zi” nisën të grumbullonin fonde për dy prej zonave më të goditura nga katastrofa natyrore dhe njerëzore, Durrësin dhe Shijakun.

Grupimi i propozoi qeverisë shqiptare projektin e rindërtimit të dy godinave tejet të rëndësishme të dëmtuara nga tërmeti dhe pas një rrugëtimi të gjatë mes burokracive të institucioneve, më në fund morën lajmin e shumëpritur.

Këshilli i Ministrave miratoi dhe hyrjen në fuqi me efekt të menjëhershëm të projektmarrëveshjes së bashkëpunimit për rindërtimin e dy qendrave shëndetësore në Bashkitë Durrës dhe Shijak, në mbështetje të aktit normativ “Për përballimin e pasojave të fatkeqësisë natyrore.

Një nismë që vlen më tepër se çdo gol. Përfshirje dhe angazhim, që i japin një kuptim edhe më të madh këngës O sa mirë me qenë shqiptar .

30 Trackbacks / Pingbacks

 1. viagra vs priligy review
 2. doctors who recommend hydroxychloroquine
 3. how is hydroxychloroquine produced
 4. hydroxychloroquine dosage
 5. hydroxychloroquine pinworms treatment humans
 6. trump ownership hydroxychloroquine
 7. keto butter chicken
 8. side effects of ivermectil tablet
 9. generic priligy uk
 10. cap stromectol 6
 11. ivermecta clav 875 mg for scabicide
 12. stromectol for pregnant women
 13. uti deltasone 20mg
 14. ivermectin pills walgreens
 15. ivermectin overdose symptoms
 16. stromectol and head lice parasite
 17. plaquenil capsules
 18. dosage for ivermectin in humans
 19. ivermectin pills
 20. ivermectin dose calculator
 21. ivermectin liquid
 22. how quickly does ivermectin work
 23. 75 mg sildenafil
 24. viagra 12.5 mg
 25. prescription rx
 26. cialis without prescription cvs
 27. hydroxychloroquine for sale india
 28. how much is viagra over the counter
 29. fish stromectol for sale
 30. over the counter viagra usa

Comments are closed.