Tom Doshi, deputeti i parlamentit shqiptar eshte zyrtarisht Kryetar i Partise Social Demokrate.Edhe zyrtarisht, deputeti i Shkodrës Tom Doshi është kryetar i PSD-së. Të paktën, këtë lajm e kanë publikuar në rrjete sociale njerëz pranë deputetit të Shkodrës. NJëri prej tyre, Agron Ceka, i cili është edhe sekretar i PS- së në Vau- Dejës, shkruan në Facebook:

Zyrtarisht Deputeti Tom Doshi behet Kryetar i Partis Socialdemokrate te Shqiperise.
Objektivat e DEPUTETIT DOSHI jane: 2 Mandate ne Qarkun Shkoder, 1 Mandat ne Qarkun Tirane!

I uroj suksese gjigandit superdeputetit te Veriut Tom Doshi.Shpresojme qe mandatin e ardhshem PSD te jete percaktuese ne qeverine e re 2021-2025 per te bere realitet gjitha premtimet,sepse Tom Doshi eshte malesor dhe burre i beses.Te gjithe e njohin per bamiresite e tij qe ka bere ne gjithe Shqiperine keto 25 vitet e fundit.

Zyrtarisht Deputeti Tom Doshi behet Kryetar i Partis Socialdemokrate te Shqiperise.
Objektivat e DEPUTETIT DOSHI jane…

Posted by Agron Ceka on Sunday, 20 December 2020