Mbreme rreth ores 19 30 në zonën e Shirokes u konstatua defekt në kabllin nëntokësor të TM

Me suportin në kohë reale edhe të grupit të defekteve Tiranë u arrit që në oren 3 te nates rreth 1200 abonentë të marrin energji normalisht

Ne krye te difektit Koordinatori Zones Sherbimit Nr 3 Elvis Murati gjate gjithe kohes prane punonjesve ne mbeshtetjen e tyre dhe te komunitetit per te dhene energji sa me shpejt