Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se administrata nuk do të ketë shpërblime për festat e fundvitit

p>Administrata nuk është kategoria më e prekur nga COVID si ka lëvizur paga, kanë pasur mundësi të punojnë nga shtëpia, janë të goditur psikologjikisht siç e kanë pasur të gjithë, por nuk janë goditur dhe ne kemi detyrim ndaj pensionistëve dhe ndaj tyre do të bëjmë atë që kemi bërë dhe kur nuk ra mbi kokë gjithë kjo barrë e madhe” tha Rama.