Selia e PS Shkoder e cila u demtua gjate protestes se 12 dhjetorit, eshte vene ne eficence te plote. Brenda pak oresh jane riparuar te gjitha demet e shkaktuara nga progtestuesit

Koordinatori i PS Shkoder Ilir Beqaj ne nje status ne rrjetet sociale, ka publikuar edhe foto te perfundimit te punimeve gjate mesnates

Kjo e sotmja, 12 dhjetor 2020, ka qënë një ditë e trishtueshme dhe e mërzitshme për shumë njerëz në Shkodër.

Të…

Posted by Ilir Beqaj on Saturday, 12 December 2020