Anëtarët e Komitetit Teknik kanë propozuar që të ulet ora policore. TvKlan shkruan se anëtarët e Komitetit Teknik kanë propozuar që nga ora 22:00, ora policore të zbrësë në 20:00, duke mbyllur dy orë më herët Shqipërinë.

Ky vendim pritet që të konfirmohet, por deri më tani është bërë me dije se propozimi është shtruar edhe për shkak të afrimit të festave të fundivitit dhe rrezikut që ekziston për mbushjen e bareve dhe restorante për të festa.

Deri më tani, ora policore është 22:00 deri në 06:00. Komiteti Teknik, në daljen e fundit publike bëri me dije se kjo javë do të jetë përfundimtare për marrjen e masave të reja. Nga ana tjetër, numri i të infektuarve sa vjen e rritet. Në 24 orët e fundit janë shënuar 12 viktima dhe 879 raste të reja me Covid19