Edhe Shkodra do te protestoje serish. Ishte qyteti i pare qe ndermori nje nisem te tille me marshimin paqesor me qirinj ne duar dhe rikthehet ta beje kete gje edhe te shtunen e 12 dhjetorit prej ores 11.00.

Gjithçka mesohet se do te nis prej sheshit “Luigj Gurakuqi” per te pershkuar pedonalen, duke kaluar ne zonen perpara polikinikes ku ndodhet selia PS dhe per tu rikthyer po ne sheshin qendror. Dy ndalesa do te kete, perpara prefektures dhe selise se PS, por pa incidente apo skena dh.une, sic po ndodh ne kryeqytet dhe disa qytete te tjera te vendit.