Një 37 vjeçar nga Elbasani ka humbur jetën si pasojë e koronavirusit ditën e sotme në një spital Covid në Tiranë. Mësohet se nuk kishte sëmundje bashkëshoqëruese

Gjendja e tij shëndetësore u rën.dua 10 ditë më parë dhe për pasojë ndërroi jetë mëngjesin e sotëm

I riu punonte në kombinatin metalurgjik pasi kishte mbaruar studimet për bio kimi. Një person që kishte pasion jetën aktive dhe tatu.azhet, madje dhe vetë kishte bërë disa të tillë

Po gjatë këtyre orëve ka ndërruar jetën dhe një 73 vjecar nga Elbasani për shkak të Covidit.