Faqja amerikane Revieë ofron punën e ëndrrës. Të paguhesh që të shikosh filma Krishtlindjesh. Dhe rroga nuk është modeste. Revieë paguan plot 2500 dollarë. Janë 25 filma për tu parë për 25 ditë. Më pas është e nevojshme të lihet një shënim në lidhje me impresionet. Gara për të fituar këtë punë është e hapur deri në 4 dhjetor

E mira është që pasi fiton garën, i zgjedh vetë 25 filmat që dëshiron të shikosh. Vetëm se duhet të jenë patjetër Krishtlindjesh.

Po pagesa e majme nuk është e vetmja joshje. Fituesi do të marrë edhe një abonim 7 mujor në faqen e famshme.

Kërkesat janë minimale për ta fituar: duhet të jeni mbi 18 vjeç dhe të keni të drejtë të punoni në Shtetet e Bashkuara. Për të aplikuar, thjesht plotësoni pyetësorin në link duke futur të dhënat tuaja personale dhe duke shpjeguar pse jeni kandidatët idealë.

Lista është mjaft e gjatë nga “The Grinch”, “Mrekulli në Rrugën e 34-të”, “Harry Meet Sally” dhe “Bridget Jones’s Diary.