Ditmir Bushati nuk do të jetë përfaqësues për lirinë e medias në OSBE

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, ishte propozuar nga kryeministri Edi Rama, por 57 vendet anëtare e kanë dhënë konsensusin duke i besuar sekretares së shtetit të Portugalisë dhe jo Bushatit

Teresa Ribeiro, zv / ministri Portugez i Portugalisë, do të emërohet si Përfaqësuesi i OSBE për Lirinë e Medias.

Zyrtarja e lartë portugeze do të zëvendësojë në këtë post Harlem Dezir