Festat e nëntorit, shqiptarët mbushin rrugët e New Yorkut me flamujt kuq e zi

Politikani me prejardhje shqiptare Marko Kepi, së bashku me disa bashkëkombas kanë mbushur rrugët e Neë Yorkut me flamujt kuq e zi. Ky aktivitet është bërë për të shënuar Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë

Në postimin e tij, Kepi falënderon të gjithë shqiptarët që dolën dhe ndihmuan për vendosjen e flamurit kombëtar në Bulevardin Hylan