Një tjetër lajm i rëndë mësohet për humbjet nga koronavirusi në vend. Ish kryebashkiaku i Pukës, Beqir Arifaj ka humbur betejën me Covid19 Ai ka ndërruar jete ne orët e para te mëngjesit të sotëm.

Mësohet se megjithëse tamponi i kishte dalë negativ, ai ka shfaqur probleme shëndetësore dhe ishte dërguar për në Turqi, por nuk ka arritur të mbijetojë.

Beqir Arifaj është një tjetër personalitet i rëndësishëm i politikës në vend i cili humb jetën prej koronavirusit.