Maradona u shua sot, por vështirë se bota do të harrojë atë se çfarë ai la pas. Të shumta janë reagimet që pasuan menjëherë në rrjetet sociale nga e gjithë bota për figurën legjendare, i cilësuar si më i miri i të gjithëve.

Kështu, Pele shkroi: “Është e trishtueshme të humbasësh miqtë në këtë mënyrë. Me siguri një ditë do të luajmë futboll së bashku në qiell ”

Cristiano Ronaldo: Më i miri i të gjitha kohërave. po lë një boshllëk që nuk do mbushet kurrë. Pusho në paqe

Sandro Mazzola: “Një lajm i tmerrshëm, ai ishte një njeri shumë i mirë”

Luciano Moggi: “Është e vështirë të komentosh. Për ata që nuk e kanë njohur, mund të them se ai ishte një person i jashtëzakonshëm. Ai kishte probleme që të gjithë i dinë, por nuk ka rëndësi. E kam dashur, e pamundur të mos e dua. Është e lehtë të flasësh kur dikush vdes, unë kam jetuar atje për shumë vite së bashku dhe ai ishte me të vërtetë numri një. Ai dinte si tia jepte të gjithë vetveten të tjerëve. Jam i tronditur.

https://www.facebook.com/eetimes.al/videos/3814831361862452/