Kryetarja e Bashkise se Shkodres ne nje postim ne rrjetet sociale ka ndare lajmin e mire me te gjithe: Myftiu i Shkodres Imam Muhamed Sytari ka fituar betejen me Covid

Ne postimin e Zonjes Ademi, ajo shprehet se i uron sherim sa me te shpejte dhe kthimin e tij prane familjes dhe komunitetit myslimane