Kryetarja e Bashkise Shkoder, Voltana Ademi ka uruar myftine e Shkodres per nje sherim sa me te shpejte dhe nje kthim sa me te shpejte ne Shkoder prane komunitetit te tij pas betejes me Covid

Pervec mesazhit ne rrjetet socile, Kryetarja e Bashkise Shkoder percolli kete mesazh edhe gjate inagurimit te xhamise se Kirasit ku pervec urimit per mbare besimtaret u shpreh se : Një urim për shërim të shpejtë për Myftinë e Shkodrës Imam Muhamed Sytari, por edhe të gjithë shqiptarët që po kalojnë vështirësi shëndetësore për shkak të pandemisë.

https://youtu.be/CQAm6hvrdtw