Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu infektohet me koronavirus

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu infektohet me koronavirus.

Mësohet se Veliu është karantinuar në banesën e tij ku dhe po merr mjekimin e nevojshëm ndërsa ndodhet në gjendje të stabilizuar shëndetësore.

Do të jetë Albert Dervishi, zv/drejtori i Policisë së Shtetit që do të marrë drejtimin e kupolës së bluve.

Ai do të qëndrojë përkohësisht në këtë detyrë, deri në momentin që Veliu të rikuperohet.