Çmenduri ne Spitalin e Shkodres, dy persona nderruan jete me Covid por njerezit dynden ne porten kryesore

Vetem nje nate me pare dy persona nderruan jete diten e djeshme ne Spitalin e Shkodres nga covid 19. Por kjo nuk ka mjaftuar qe shkodranet te tregojne kujdes dhe ndergjegjesim, te pakten ne ambjentet e spitalit

Qe ne mengjes qytetare te cilet kryejne vizitat per patologji te ndryshme jane dyndur ne porten kryesore te spitalit duke krijuar jo vetem kaos por dhe rrezik per perhapjen e nje virusi te rrez.ikshem i cili eshte ne qarkullim

Te pyetur nga eetimes burime nga spitali tregojne se vizitat per patologji te tjera pervec atyre emergjente nisin ne oren 10 cdo mengjes, por qytetaret vijne me heret per te zene rradhen .

Situata te tilla ne nje kohe e cila na tremb te gjitheve jane te papranueshme dhe duhen marre masat per te vendosur distance ne rast kur ndergjegjesimi mungon. eetimes.tv