Policia e Shkodres ka finalizuar operacionin e koduar Armstrong, ku eshte identifikuar nje grup shtetasit te cilet nepermjet mashtrimit kane tentuar te dergojne nje sasi lende te ndaluar nga njera zone ne tjetren

Sipas njoftimit te Policise se Shkodres behet me dije se lenda e ndaluar ishte vendosur ne kova djathi, por blute e Shkodres ne saje te metodave speciale kane arritur te identifikojne keto shtetas dhe ti ndalojne ato