Kush është 46 vjeçarja nga Shkodra që i hodhën lokalin në erë

Burime për eetimes nga terreni, bëjnë me dije se lënda eks.plozive është vendosur në lokalin e 46 vjeçares Hana Fojleta, e cila është edhe pronarja

Fatmirësisht nuk ka të lënd.uar në njerëz, por vetëm dëme materiale. Mësohet se lënda eksp.lozive është vendosur në derën e lokali që në momentin e shpë.rth.imit ishte i mbyllur dhe pa njerëz