Infektohet me Covid Shefja e Epidemiologjise ne Shkoder


Konfirmohet me COVID19 shefja e epidemiologjise ne Shkoder Dhurata Hysa.

Pas 8 muajsh pune intensive ne luften ndaj COVID19 dhe trajtimin e qindra rasteve te qytetareve tashme edhe vete shefja e epidemiologjise ka rezultuar pozitive ndaj COVID19

Qe mbreme shefja Hysa eshte izoluar ne banesen e saj per te zbatuar protokollin e sigurise dhe kohen e nevojshme per tu sheruar.

Sipas burimeve, shefja e epidemiologjise Dhurata Hysa eshte ne nje gjendje te mire shendetesore dhe nuk ka simptoma, por pasi ka bere tamponin ka rezultuar pozitive