FRPD Vau Dejes “ndez” motoret per 25 Prillin, zgjidhen strukturat drejtuese

Fryma e fitores i përket të rinjve, ajo është e tashmja dhe e ardhmja e Partisë Demokratike në Vau Dejës.

Forumi Rinor i Partisë Demokratike në Vau Dejës ka zgjedhur strukturat e reja drejtuese, ku janë zgjedhur N/Kretarët e FRPD Vau Dejës, Albano Doda dhe Mario Molla, ndërkohë që është zgjedhur edhe sekretarja e Degës FRPD Vau Dejës Sidorela Bacaj

I pranishëm në këtë takim, ka qënë edhe Kryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike të Shqipërisë Belind Këlliçi, i cili mori garancinë e të rinjve në Vau Dejës se fitorja i përket Partisë Demokratike, dhe se të rinjtë e kanë bërë tashmë zgjedhjen e tyre, për të ecur drejt fitores me #25Prill