Të martën është mbyllur shkolla e mesme në Gruemirë të Malësisë së Madhe, pasi kanë rezultuar pozitiv 2 mësues.

Ndërkohë, 6 tamponë të tjerë u është marr personelit arsimor

Sipas burimeve, zona e Gruemirës në Malësi të Madhe është vatër e madhe infeksioni dhe për këtë arsye është marrë vendimi i mbylljes së shkolles së mesme.

Vlerësohte se problem mbetet akoma vonesa 8 ditore e kthimit të përgjigjeve të tamponeve në qarkun Shkodër.