Në qytetin e Shkodrës, qytetarët duket se janë sensibilizuar për respektimin e masave kufizuese. Rrugët janë boshatisur teksa mund të vihen re disa qytetarë të cilët po kthehen në shtëpi nga puna

Forca të shumta të policisë së Shkodrës janë në rrugë për të patrulluar dhe për të siguruar që qytetarët të respektojnë masat izoluese.