Gjoba e maskës do ju duket ‘lule’, ja sa do të paguani po ju ndaluan pas orës 22:00 në rrugë

Dita e nesërme shënon dhe fillim e karantinës së pjesshme ku vendi do të izolohet në fashën orare 10:00- 6:00. Ballkanëeb bën me dije se kush thyen orën policore të ndalim qarkullimit do të gjobitet.

Siç bëjnë me dije burimet, bazuar tek akti i ri normativ gjoba do të jetë 100 mijë lekë të vjetra ose 10 mijë lekë të reja.

Duket se gjoba do të jetë më e lartë se ajo për mosmbajtjen e maskës, por edhe ora policore ka përjashtime teksa burime për BalkanWeb konfirmojnë se sektorët si OSHEE, Energjitika, Ujësjellësi, zjarrfikëset, shëndetësia, telekomunikacioni dhe mediat.

Po ashtu lokalet dhe restorantet do të mbyllin në këtë 8 orarësh ambientet për klientët, por do të punojnë me ‘delivery’