Sa është numri i mësuesve të infektuar në Shkodër, zonja ministre dhe zotërinj të “komitetit covidian” Merrni masa urgjente, sepse askush nuk mund të luaj me shëndetin dhe jetën e kolegëve tanë

Drejtuesit e IA të tregohen realist dhe të përgjegjshëm për fatet e kolegëve të tyre sepse për pasojat që mund të shkaktohen, do të ketë përgjegjës konkret

Kthejeni vëmëndjen nga siguria e jetës së nxënësve dhe mësuesve sa nuk është vonë ju përgjegjës të menaxhimit të kësaj situate aspak të mirë. Asgjë nuk është më e rëndësishme se jeta e komunitetit shkollor.