Voltana Ademi, firmos urdhrin per kopeshtin e shkolles Ndoc Mazi

Kryetarja e Bashkise Shkoder ka firmosur urdhrin qe i jep zgjidhje ceshtjes se kopeshtit te shkolles Ndoc Mazi ne Shkoder. eetimes ka siguruar edhe vendimin ne te cilin eshte bazuar urdhri qe mban firmen e Voltana Ademit.

Ne vendim urdherohet Drejtoria e Kopshteve ne BAshkine Shkoder dhe personeli i kopeshtit qe te pranoje te gjithe
femijet te cilet jane regjistruar apo jane ne proces regjistrimi

Prinderit te femijeve protestuar dy dite per mbylljen e njerit grup te kopeshtit, kerkesa keto te cilat u pranuan nga Kryetarja e Bashkise Shkoder si nevoja te komunitetit. Bashkia Shkoder ne lidhje me kete ceshtje ka marre konsulence edhe nga Ministria e Arsimit, cka ben qe te henen te gjithe femijet ti drejtohen kopeshtit te tyre