Avokati i Trump: Do e provoj në gjykatë manipulimin votave

Donald Trump ka paralajmëruar se të hënë do të nisë betejën ligjore dhe për këtë avokati i tij, Rudy Giuliani ka thënë se ka prova të forta se janë vjedhur zgjedhjet.

Natën e zgjedhjeve kryesimi prej 800,000 votash i Donald Trump u zhduk nga qindra mijëra posta në fletët e votimit të numëruara pa ndonjë vëzhgues republikan. Pse u përjashtuan republikanët. Unë do e provoj në gjykatë manipulimin votave” shtoi Giuliani.