Konfirmohet fitorja e Biden: Presidenti i 46-të i SHBA-së

Të gjitha rrugët të çojnë te Joe Biden. Faqja e njohur Decision Desk HQ, e cila ofron rezultate të shpejta dhe të sakta të zgjedhjeve, të dhëna e lajme dhe analiza jo partiake të procesit deklaron se Joe Biden është Presidenti i 46të i SHBAve.

JoeBiden ka fituar Pensilvaninë dhe 20 votat e tij të kolegjit elektoral duke arritur në një total prej 273 votash elektorale. Joe Biden është Presidenti i 46 të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës shkruan faqja e njohur