Keshilltari i Partise Socialiste ka nje kerkese te veçante per Keshillin Bashkiak te Shkodres

Keshilltari socialist Elson Celiku ka gjetur nje menyre interesante per te bere opozite dhe per treguar pakenaqesite e tij me pushtetin lokal duke mos perfshire vetem mandatin e kryetares aktuale te Bashkise Shkoder Voltana Ademi por edhe ate te meparshem , konkretisht Lorenc Lukes

Postimi i keshilltarit eshte postuar ne twitter dhe lidhet kryeisht me pakenqesite per mungesen e investimeve ne infrastukture. Postimi vijon si me poshte

Me ane te kesaj kerkese i drejtohem Keshillit Bashkiak qe te marrin ne shqyrtim ndryshimin e emrit te dy rrugeve ne lagjen Partizan, nga emrat ekzistues ne rruga Voltana Ademi ate qe sot eshte Besa Shqiptare dhe Lorenc Luka ate qe sot eshte Rruga e Paqes

Image
Image