Nuk ndalen ndryshimet në Pòlicinë e Shtetit, mes të larguarve edhe drejtues të Shqiponjave

Të tjera lëvizje kanë ndodhur në Pòlicinë e Shtetit, e cila duket se nuk po gjen qetësi në ditët e fundit. Pas ndryshimit të shefave të Komisariateve në Elbasan, Dibër, Kukës, ndryshime ka dhe në Durrës, Korçë, Pogradec, apo dhe brenda vetë strukturës së Shqiponjave

Geront Seitllari me detyrë, Shef Komisariati, në Komisariatin e Pòlicisë Durrës, transferohet dhe emërohet, Shef Komisariati në Komisariatin e Pòlicisë Kuçovë

Ermal Ajdini që mbante detyrën si Shef Seksioni për Hetimin e Trá..fikut të Paligjshëm dhe Nar..kotikëve, në DVP Durrës, transferohet dhe emërohet në detyrë, Shef Komisariati në Komisariatin e Pòlicisë Durrës

Elton Alushi, me detyrë Shef sektori për Kr.i.met në DVP Tiranë, transferohet dhe emërohet Shef Komisariati, në Komisariatin e Pòlicisë Krujë. Komisar Artur Hebaj, me detyrë Shef Komisariati në Komisariatin e Pòlicisë Krujë, transferohet dhe emërohet me detyrë, Shef Komisariati në Komisariatin e Pòlicisë Pogradec

Kryekomisar Nikollaq Palla, me detyrë Shef i Komisariatit të Pòlicisë Pogradec, transferohet me detyrë Shef Sektori në Sektorin e Rendit dhe Pòlicimit në Komunitet në DVP Elbasan dhe në vend të tij emërohet Komisar Artur Hebaj.

Komisar Krenar Gjokutaj, me detyrë Shef Sektori i Forces së Posaçme “Shqiponja” në DVP Tiranë është transferuar dhe emeruar me detyrë Shef Komisariati, në Komisariatin e Pòlicisë Korçë

Kryekomisar Florian Dano, me detyrë Shef i Komisariatit të Pòlicisë Korçë, transferohet me detyrë Shef Sektori i Forcës së Posaçme Shqiponja, në DVP Tiranë dhe në vend të tij emërohet Komisar Krenar Gjokutaj

Komisar Arjan Tase, i cili ishte shef Komisariati në Himarë është emëruar shef Seksioni për Kr.i.met në Komisariatin e Pòlicisë Peqin në DVP Elbasan, dhe ne vend te tij eshte emëruar Komisar Lorenc Braho

Komisar Edmond Pjetraj i cili ishte Shef Komisariati Vlorë është emëruar në detyrë shef seksioni për Hetimin e Tr..áf.ikut të Paligjshëm dhe N.ark.ti.këve në DVP Durrës, dhe ne vend te tij eshte emëruar në detyrë Komisar Agim Basha