Mund të vihet në funksionim dalja nga shtëpitë me SMS, shteti fqinj merr masa drastike për Covid19

Greqia vazhdon të shtojë masat ndaj covid19. Në orët e ardhshme priten masa të reja për Selanikun, ku mund të vendoset edhe lockdoën (bllokim) i përgjithshëm si dhe ndalim qarkullimi pas orës 9 të mbrëmjes.

Po ashtu mund të vihet përsëri në funksionim dalja nga shtëpitë me sms. Në 48 orët e fundit qyteti kishte 1288 raste dhe 839 në 30 tetor.