Ndërron jetë aktori legjendar i James Bond

Aktori legjendar i James Bond, Sean Connery ka ndërruar jetë në moshën 90 vjeçare. Aktori skocez interpretoi rolin e spiunit britanik nga viti 1962 deri në 1983.

Aktori skocez me shumë çmime kinematografike ishte i njohur për përkufizimin e James Bond dhe ishte i pari që solli rolin në ekranin e madh.

Connery ishte një nga aktorët më të preferuar nga audienca për më shumë se 40 vite dhe një nga meshkujt kryesorë më të besueshëm dhe të veçantë të ekranit.

Edhe kur hyri në dekadën e tij të shtatë, fuqia e roleve të Connery mbeti aq e fortë sa atij vazhdimisht i ishte kërkuar të aktronte dhe ishte një ndër më të paguarit.