Andrra e Valbones merr jete ne nji ode shkodrane

Andrra per me pa te ekspozume udhetimet e saj ne kunorat e alpeve te Shqipnise ka marre jete mram ne Shkoder. Ne oden e artit te Rozafa Shpuzes , Valbona Quku Lisha ka sjell shkrepjet e fotografive te saj

Perlat e kunores shqiptare mblodhi miq dhe artedashes te cilet mbeten te impresionuar nga kendveshtrimi, gjetjet , ngjyrat , natyra dhe personazhet e zgjedhura nga Valbona dhe kuratorja e ekspozites Rozafa.

Dy gra shkodrane sollen nje ekspozite e cila eshte pervecse nje anderr nji promovim i mire i vendit tone i cili nuk asht aq i zymte sa perditshmeria na e sjell. Mjafton te mbathim kepucet dhe shpirtin e aventures dhe ne token shqiptare gjen mrekulli te bekuara nga Zoti. Ekspozita Perlat e kunores shqiptare do te jete e hapun deri ne fund te Nandorit. eetimestv.com