Video / Imami i Shkodrës: Duan të shëmtojnë shprehjen Allahu Ekber

Dy s.ulme terr..oriste me tre të vd.ekur dhe disa të pl..agosur tronditën Francën pas publikimit të karikaturave të profetit Muhamed, çështje për të cilën ka folur sot Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, i cili shprehet se ka përpjekje të pandershme për të shëmtuar shprehjen Allahu Ekber

Ka përpjekje aspak të ndershme për ta shëmtuar madhështinë e shprehjes ‘Allahu Ekber’ shprehje e cila fik zjarret dhe nuk mund të jetë simbol i shkatërrimit shprehet Sytari

Imami i Shkodrës ka vijuar më tej duke thënë se nuk kemi pse ndihemi në faj për krime që i dënon Islami

‘Nuk duhet të ndihemi në faj kur dikush vret me fjalën ‘Allahu Ekber’ për një vepër që e dënon islami. Terma si ‘te.rrorizmi islamik’ i kthejmë mbrapsht dhe nuk i pranojmë sepse nuk janë tonat – ka thënë imam Sytari para besimtarëve në hytben e kësaj të premteje në xhaminë e Parrucës në qytetin e Shkodres

https://www.facebook.com/myftiniashkoder1990/videos/2721855198036016/

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. what is keto diet
  2. most reliable canadian pharmacies

Comments are closed.