Ne Liqenin e Shkodres nuk ndalet gjuetia / Voltana Ademi ben denoncimin e forte

Në Shkodër në Liqenin e Shkodrës gjuetia e paligjshme e zogjve, me çifte nuk pushon, me “breshëri” Po dëmtohet rëndë fauna e rrallë e liqenit më të madh të Ballkanit.

Kam komunikuar me policinë kufitare dhe të rendit. U kam kërkuar monitorimin dhe kontrollin me përgjegjësi. Lëshimi “pa duar” i situatës është skandaloz, i pafalshëm.