Universitet vetëm mësim online për një muaj, mbyllen konviktet! Po diskutohet mbyllja e bareve dhe restoranteve


Komiteti teknik i ekspertëve për pandeminë ka marrë vendimin këtë të enjte të propozojë mbylljen e universiteteve. Lajmi u bë i ditur nga kryetarja Mira Rakacolli

“Universitet vetëm mësim online për një muaj. Konviktet e mbyllura. Po diskutohet mbyllja e bareve dhe restoranteve në Bllok pas orës 22. 00” tha Rakacolli