Këngëtari Frederik Ndoci mbështet Jozefina Topallin: Luli është vegël, dështoi të djathtën në këto 7 vjet


Këngëtari shkodran Frederik Ndoci ka mbështetur publikisht ish deputeten Jozefina Topallin e cila dje prezantoi partinë e saj Lëvizja për Ndryshim

Ndoci ka shkruar se kjo lëvizje e saj është e vonuar, pasi duhet të kishte reguar kohë më parë. Pwr Bashws tha se ka dwshtuar nw kwto 7 vjet

Pak me vonesë. Por më mirë vonë se kurrë. LuBa është vegël e Soros. Detyroi Doktorin me u tërheq. Dhe bani të djathtën ma dështake për 6 – 7 vjet ” shkruan Ndoci.

Dje në fjalën e saj Topalli tha se nuk do të heshtë përballë politikës së vjetër, ku shigjetoi Ramën – Bashën – Metën, për të cilët tha se kanë monopolizuar politikën