Edhe 5 futbollistë të tjerë të akademisë Vllaznia me ekipet kombëtare

Grumbullimet e ekipeve kombëtare të moshave kanë vijuar këto ditët e fundit dhe dje në Durrës ka patur grumbullim edhe të kombëtareve U16 dhe U18 dhe stafet teknike të këtyre ekipeve kanë thirrur edhe 5 futbollistë nga Akademia Vllaznia.

Kështu, me kombëtaren U 16 është grumbulluar futbollisti Kevin Dodaj, ndërkohë që me kombëtaren U 18 janë thirrur portieri Leonard Kaçaj, mbrojtësi Flori Spahija, mesfushori Rejan Alivoda dhe sùlmuesi Alesio Perloshi. Kjo padyshim që është një kënaqësi për KF Vllaznia sepse prioriteti i punës së Akademisë tonë është rritja e elementit cilësor për ekipin tonë të parë dhe për ekipet kombëtar