Shëndetësia, Bardh Spahia: Shqiptarët paguajnë dyfish, shkak koncensionet dhe tenderat e errët

Ish-deputeti Bardh Spahia ka hedhur akuza në drejtim të qeverisë se ‘qytetarët paguajnë dyfish për shërbimet shëndetësore’

Spahia ka publikuar të dhënat e Eurostat, sipas të cilit shqiptarët shpenzojnë më shumë se vendet e rajonit për shërbimet shëndetësore.

‘Shqiptarët paguajnë më shumë se qytetarët e Serbisë, të Malit të Zi, të Bosnjë Hercegovinës e Maqedonisë së Veriut’, shkruan Bardh Spahia.

Sipas ish-deputetit kjo pagesë dyfishe vjen ‘pasi qeveria i vjedh shqiparët me koncensione dhe tenderave të errët’

Bardh Spahia thekson se ‘realiteti nuk mbulohet me propagandën e ERTV