O i bukri i mamit, sa i bukuri qenke bërë ti Momenti emocionues kur nëna e mbulon me puthje dhe përqafime Endri Dumanin

Mami i Endri Dumanit Përshëndetje, Endri, o i bukuri i mamit vet, o rrushi i mamit, shihe mamin. të ka mami zemër, o ta marrtë mami të keqen, o zemra e mamit. O i bukuri i mait. Shihe dajwn Dritan. O sa i miri qenke bërë ti


Rama Më vjen keq që nuk e sollëm dot dhe vajzën Daja Ramës Nuk di ç’të them tjetër, por je bërë engjëll për ta Rama Besoj që do e sjellim dhe vajzën por është një 1çik më e komplikuar

Daja Kam 7 vjet që nuk jam ndalë asnjë ditë, fuqia ime deri këtu ishte
Rama Edhe ne nuk jemi ndalur, por nuk mund të flisnim se mund të vinim në rr.ezik punën.

Besoj se do e sjellim dhe vajzën me ndihmën e Zotit. Rama E di ça më tha mua ky i referohet Endrit. U ul aty dhe po më shihte dhe më tha qënke plak